dimecres, de setembre 07, 2005

 

FOTOS

















Aqui teniu mes Fotos!

Podeu veure la nostra casa a Kalmunai, on estem instal.lats ara. Tot dinant amb els voluntris. Menjem al terra i amb les mans...i tots juntets!
L'altre foto es perque veieu que anem fent feina!! La setmana passada vem estar coneixent el terreny i fent les tasques de recerca.
Aquesta setmana ja hem comencat a rodar sense parar...el guio va canviant a mida que anem observant...pero molt positivament.... Estem contents de com portem el docu fins ara...aqui hi ha moltissimes coses interessants per explicar i ensenyar.
Les de baix son imatges dels afectes del Tsunami. Aquest es un exemle de camp de refugiats, on les cases son fetes de llauto, plastic i fulles de palmera. Tambe podeu veure una imatge de la platja a Kalmunai...un paradis destrossat.

Comments:
soc el Rafa

Albert la pròxima vegada que em demanes foi amb la taula ben parda "te vas a enterar".. Aixi m'agrada que aprengueu que el que tenim no es regalat i que hio ha gent que viu amb molt, molt menys que nosaltres. Veig que yoy segueix sent molt existant i interessant. Marta com va l'estomac i el runyuo i el fetge, etc.. espero que el menjar et senti be. Per el mon les coses van com sempre, tifo a Neworleans i el Bush els deixa desamparats (son negres i pobres ja se sap), l'estatut sembla que es desbolqueja. (aquest cap de setmana hi haurà un mosaic gegant al camp del Barça que dirà "VOLEM UN NOU ESTATUT", i ara si que tindrem estatu, es el que ens faltava). Hi ha hagut acord del govern central i l'Ibarretxe per desbloquejar les tranferències pendents i a canvi el PNV apoyarà els pressupostos. L'Iñaqui Gabilondo deixa la cadena ser i el seu programa del Hoy po Hoy despres de 40 anys. Anirà a presentar un telediari pel nou canal en obert del grup prisa que comnça a emetra el desembre. A la radio el substituirà el Francino. Be aquestes son alugnes novetats que m'ha semblat que us agradaria saber per no estar del tot desconectat. ÇSi en volu mes m'ho dieus que us faré ala crònica desde aquest costat del mon.

una abrassada a tots
 
rtyu
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?